Home ı O nama ı Galerija ı Smeštaj ı Svečana sala ı Kontakt
Hotel "Vrbak" se nalazi u centru Novog Pazara.  Ispod hotela protiče reka Raška.  Svojom osobenom arhitekturom, unutrašnjim i spoljnim ambijentom, na prolaznike ostavlja snažan utisak. Glavni prilaz hotelu, istovremeno predstvalja sponu Gradskog trga sa Rekreacionim centrom i njegovom sportskim objektima koji pružaju izvanredne mogućnosti za odmor i rekreaciju.

Hotel raspolaže sa 30 moderno opremljenih soba i aprtmana. Svaka soba
ima  tv, mini bar, telefon. Gostima je na raspolaganju  24-časovna usluga u sobama.

Napravljen je davne 1977.godine. Nedavno, hotel je privatizovan i nalazi se u vlasništvu uspešne kompanije Samald comerce. U sastavu hotela su dve sale. Velika banket sala koja prima više od 600 gostiju i manja, konferencijska sala za seminare i prezentacije kao i manja slavlja,  u kojoj je moguće ugostiti do 150 zvanica.

Hotel Vrbak  je namenjen gostima iz poslovnog i porodičnog turizma, kako u domaćim, tako i u međunarodnim okvirima. Hotel Vrbak  nudi usluge u skladu sa visokim evropskim hotelskim standardima.

Glavna odlika hotela Vrbak je dobrodošlica koju ćete osetiti na svakom koraku. U njemu možete uspešno raditi, kvalitetno se odmoriti i izvanredno jesti i provesti nezaboravne lične i poslovne trenutke.

U prijatnoj atmosferi, sa izuzetno stručnim, ljubaznim i predusetljivim osobljem, svakog trenutka hotel vam nudi svoju dobrodošlicu.
Hotel Vrbak Novi Pazar // Copyright © 2010 - 2013. sva prava zadržana.
www.hotelvrbak.com // office@hotelvrbak.com // +381 20 314 844